Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Παρουσίαση Προσωπικού Ενδιαφέροντος για την Κιθάρα από την Ανδριάνα και τον Πέτρο, Ανιχνευτές του 37ου και του 24ου ΣΠ


Δύο Ανιχνευτές του 24ου και του 37ου ΣΠ, την Κυριακή 11/12/2011 παρουσιάζουν το κοινό προσωπικό ενδιαφέρον τους για την κιθάρα.
Η Ανδριάνα για την ακουστική κιθάρα και ο Πέτρος για την ηλεκτρική έχουν την διάθεση και τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην εστία του 37ου ΣΠ στον Κολωνό, Λεάνδρου 54 και Χατζηαποστόλου πίσω από το Κολυμβητήριο στις 6:00 το απόγευμα.

Οι Παρουσιάσεις Προσωπικού Ενδιαφέροντος εστιάζουν στις ιδιαίτερες ατομικές ασχολίες ενός Ανιχνευτή και είναι σε αριθμό όσες και τα πιθανά ενδιαφέροντα των εφήβων στον ελεύθερό τους χρόνο δηλαδή σχεδόν άπειρες. Στην Κοινότητα των Ανιχνευτών δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον και κλίμα, όπου ο έφηβος μπορεί να παρουσιάσει με πρωτότυπο τρόπο την ενασχόλησή του με κάτι που του αρέσει. Μέσα από την Παρουσίαση Προσωπικού Ενδιαφέροντος, ο έφηβος εξηγεί το σκοπό της ενασχόλησης του με το συγκεκριμένο αντικείμενο, αναπτύσσει τις λεπτομέρειές του και το σημαντικό ρόλο που έχει η ασχολία του για την καθημερινή ζωή του, την ψυχική του ισορροπία και τις φιλοδοξίες του. Παράλληλα δίνει το ερέθισμα και στα υπόλοιπα μέλη της Κοινότητας, να δοκιμάσουν να ασχοληθούν αν θέλουν κι αυτοί με το αντικείμενο.

Με την μεθοδευμένη ενασχόλησή του, ο έφηβος αναλαμβάνει ευθύνες, μαθαίνει να οργανώνει και να δομεί την σκέψη του, παρουσιάζει την δουλειά του στην Κοινότητα και τελικά αισθάνεται αποδεκτός αφού αξιολογηθεί από την Σύνοδο της Κοινότητας δηλαδή τους συνομηλίκους του. Την παρουσίαση αξιολογεί η Σύνοδος της Κοινότητας και ο Ειδικός Συνεργάτης, ο οποίος γνωρίζει το αντικείμενο της παρουσίασης και πιστοποιεί την ενασχόληση του Ανιχνευτή με αυτό.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στην Ανιχνεύτρια 24ης Κ.Α. Ανδριάνα και τον Ανιχνευτή της 37ης Κ.Α. Πέτρο για την ερευνά πάνω στην ιστορία της κιθάρας. Ακουστικής & Ηλεκτρικής για την ανάλυση των σημείων μιας κιθάρας ανεξαρτήτου τύπου και τις διαφορές τους. Όπως και για το ποιοι κιθαριστές και γκρουπ έχουν αφήσει ιστορία ανά δεκαετία απο το 1950 - 1980 και με πια τραγούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή